Fars dag


Dagens Rasmus

möss-provning på lindex :) och min son ser ut som en plastdocka?

Ha begär!!

hittade dom här underbara på villa veja idag och jag är kär :) lite dyra
men ska jag nånsin seriöst samla på nånting så skulle jag vilja ha dom här...och typ alla på den här sidan :P
http://sales.enesco.com/business/Sections.aspx?Division=ENESCO&Group=Disney%20Traditions&CatID=Disney%20Traditions%20Annual%20%20R1-Disney%20Traditions&NodeID=Disney%20Traditions%20Annual%20%20R1-Disney%20Traditions&NodeDepth=2

hus

ja då ska vi lugna en orolig mormor och meddela att alla eventuella husköp är lagda på is...vi va hos två banker idag och räknade på om huruvida det skulle gå ihop eller inte, men jag tror att dom har lurat sig till sina jobb båda två. Enligt bägge bankerna skulle vi bli beviljade ett lån och allt va grönt...det skilde bara nån tusenlapp på hur mycket vi skulle ha kvar varje månad mellan dom båda bankerna. Men jag har lite panik över pengar så jag och Mattias satte oss och gjorde en egen budget lite noggrannare ( kollade gamla räkningar, försäkringar osv) och jag tror som sagt inte bankerna kan räkna för min första uträkning sa oss att vi skulle ligga 200 kronor back varje månad ( då hade vi glömt ta med barnbidraget) så det slutade med att vi skulle ha så pass 800 kvar...och det kändes kanske lite snålt...så nu KÄRA MAMMA KAN DU ANDAS UT.

en vacker dag..


Sjuk å dålig

tycker nästan lite synd om mig själv...är dock inte lika blind idag men hostig däremot...och det är sån där hosta som gör så ont i bröstet så man bara vill dö...och på tal om att vilja dö. Blev väckt av en på tok alldeles för hurtig telefon försäljare som tyckte att tvättex(eller hur det stavas) Var guds gåva till tvätt maskinen.
Hon pratade som om hon kände mig och använda mitt namn och orden "eller huuuur" alldeles för ofta så min enda tanke genom hela samtalet var att dunka mitt eget huvud mot betong väggen! försökte tappert förklara att det får va hur bra det vill men jag är inte intresserad...men det gick nog helt enkelt inte in. så jag lyckades förhala eländet genom att skylla på att jag va tvungen att prata med Mattias först...så nu ska Babbel tanten (som förövrigt också hette Emma) ringa i morron igen....hoppas hon ringer då jag är på lassa så jag inte kan svara.
För vi åker ju till Umeå i morron, tanken va att jag skulle åka själv med Rasmus men eftersom jag är förkyld och så jäklarns ljuskänslig så får Mattias vackert skjussa ner mig. Ska kolla höfterna...dom skulle göra nått så mysigt som att fästa elektroder och ge mig små stötar (!!!!) och sen Sticka mig med en nål-elektrod eller nått sånt i MUSKELN, låter mysigt, eller huuuur?! :P Nä ska bli skönt å göra bort det..men det är verkligen inget jag längtar efter...får försöka tänka positivt istället och trösta mig själv med att vi får träffa Emma en stund i alla fall :P Tänkte lämna bort Rasmus med henne så Mattias kan följa med in :)
vovve mys :)

7 månader

japp nu är han 7 och hur gick det till?? jag känner mig rätt tjatig men jag vet verkligen inte vars tiden har tagit vägen :)
typiskt min son, alltid en strumpa på vift?!
Han är ju rent stora karln ju :) två tänder, sitter nästan själv =) (inte riktigt så man litar på honom men han sitter)
men jag begriper inte hur mammor i alla tider orkar ta hand om sina barn då dom själv är sjuka...är nu jätte förkyld och känner mig som en klubbad, skjuten, uppäten säl ungefär...tur ändå att han är rätt snäll, men hur snäll han än är så vill han ju fortfarande ha mat och ny blöja med jämna mellanrum och det är extremt jobbigt!

November

Kan inte begripa vars månaderna tar vägen? Nu är det första November (emma är du inte impad över att jag lägger upp november i rätt månad?) och snart jul? Hur går det till....jag är hemma hela dagarna, tiden borde stå still? eller?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu