Påsken

Påsken spenderades som sig bör i Marsliden...och det var underbart väder hela helgen, strålande sol och en av dagarna hade Siv läst av termometern på 17 grader!! rena sommarvärmen...men då pågrund av den stekande solen och det faktum att påsken låg så sent i år så fanns det så klart ingen snö. Man kunde köra skoter på sjön, men det är ganska blött å äckligt så pappa hade rent ställt undan skotern redan innan vi kommit upp...så det blev till att använda benen. som tur var kunde vi ta fyrhjulingen till fisketävlingen....och apropå den...fick jag nån fisk? nä och inte vann vi på startkortet heller....killen som vann på kortet vann typ 62 500 kronor....hur surt kändes inte det!
Sen va ju Rasmus så klart lite förkyld med hosta och snor, så nu ligger halva familjen Larsson deckade hemma i villis...Mattias har ont i halsen och jag blir svettig och får ont i kroppen av att stiga ur sängen typ...men Rasmus är ju glad i alla fall :P
aja, mer uppdatering än så här blir det inte för tillfället :)
bröderna fick agera draghästar och ställa bort pulkan
mina killar
förtsta hårklippningen gick bra med musik och majs!
pappa försöker visa Rasmus hur det funkar.
maaaat.
hjärtat.

Ny lek?


fler födelsedagsbilder :)


1 år!

Nu har Rasmus fyllt ett helt år!
Vi hade kalas igår för lillfisen så emma-emma, mamma, pappa å bröderna va här, farmor och en massa kompisar....det va full rulle hela dagen och trots att lillfisen bara sov typ 40 minuter på eftermiddan (då han borde sovit 2 timmar) så var han i alla fall relativt go å gla hela dagen :)
mammas älskade hjärta.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu