PÅSK :D

trots feber och annat elände ( tredje förkylningen nu på väldigt kort tid) men påsk är påsk och det känns inte som påsk förrns man är i fjället...så nu sitter jag här snorig och jäklig i Vilhelmina och väntar på att Mattias ska sluta jobba i Lycksele så får vi åka upp sen :D Men det blir nog lugnt med skoter åkandet i helgen i alla fall...tror att nån (eller flera) protesterar om jag försöker åka upp på guppiga skoter leder :) Jag får nöja mig med fiske på sjön...och det är ju inte fy skam.
hoppas på bra väder bara :) lite sol skulle ju faktiskt inte skada.

Sen är det drygt en månad och en vecka till beräknad förlossning...men jag tror som tidigare att han kanske vill komma ut nån vecka tidigare...speciellt nu med tanke på att jag har fått förhöjda gallvärden (gallsyror) och nånting med levern så jag har sån klåda så jag skulle kunna dö vissa dagar, fick medicin igår ( kostade mig över 400 kr...HUTLÖST!) så jag hoppas det ska bli bättre nu, inge kul att vakna på nätterna av att det kliar under fötterna och i händerna...huvva. Men jag har ju fått må oförskämt bra fram till nu, så det är väl en sista prövning innan allvaret börjar :) Nej får kanske börja steka lite kyckling eller nått till middag :)
glad påsk!

Blogga?

Eller ventilera kanske...
Hade en blogg men det blev nå knas så nu testar jag här istället, men jag vill ju ha en fin blogg?! Hur tusan får jag till en bild överst på sidan typ "header" eller vad det heter?! HJÄLP!!! Jag som trodde att jag kunde sånt här, men jag fattar inget och hittar inga lösningar...blir tokig.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu